http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MA DE for HA DE!

Novi PSP imat će pravi HD ekran?

Taman kada ste pomislili da je svijet skočio kroz prozor s novim Kinectom, Moveom i ostalim bedastoćama, Sony iznenađuje svojim (možebitnim) novim handheldom!

Da, da... taj mali PSP2. Skriva se posvuda, izlaze slike dotičnog u mnogim pozama, pa Sony onda kaže da su sve te glasine krive itd. Uglavnom, najnovija 'vijest' vezana uz nasljednika Playstation Portablea tiče se ekrana koji će dotična 'konzolica' posjedovati.

 


Posljednje vijesti povezuju japansku firmu Ortustech i Sony Computer Entertainment špekulirajući da ćete, ako kupite PSP2, pred sobom imati toliko brutalno dobar displej da će svemir eksplodirati.

 

Intenzivno, zar ne?

 


Naime, mnogi izvori potvrđuju suradnju Sonyja i Ortustecha te predviđaju uključivanje Full HD grafike na konzolin mali ekran. Za one koji ne znaju, radi se o 1920 x 1080 rezoluciji – onoj koju gledamo na HD televizorima.

 


Ako se takvo što obistini, čisto sumnjamo da će konzola koštati ispod 300 dolara, s obzirom da je takva tehnologija na malim ekranima relativni novitet. Osim toga, nama u Gamereportu do kraja ne ide u glavu čemu uopće full HD treba tjerati na tako mali ekran? Dovoljno bi bilo da su napravili nešto sa 720 progressiveom i već bi prouzročili evoluciju. Meh, pretpostavljamo da tvorci konzole planiraju svoj proizvod učiniti super konkurentnim pa izvode ovakve bijesne gliste, no - u trenutnom stadiju – nas nisu nimalo impresionirali.

 

 

Sve o temi:

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije