http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

RED SHIRT GUY

Blizzard u Cataclysm uvrstio 'najvećeg obožavatelja WoW-a na svijetu'

Blizzard je u igru odlučio uvrstiti čovjeka koji ga je na nedavnom BlizzConu upozorio na rupu u priči u World of Warcraftu

Naš Damir Rukavina je u svom nedavnom tekstu o BlizzConu i deodorantima spomenuo i lik koji je usred jedne od Blizzardovih konferencija na BlizzConu upozorio autore na rupu u priči World of Warcrafta te za to pokupio ne samo pljesak prisutnih, već i svjetsku slavu.

 

Nakon toga isti taj lik je svoje pitanje pojasnio i na YouTubeu.

 

 

Da bi mu odao počast zbog predanosti i nevjerojatnog poznavanja igre, koje je posramilo i njih same, Blizzard je odlučio uvrstiti momka u igru kao jednog od likova, i to pod imenom Wildhammer Fact Checker. Naravno, lik su obukli u crvenu majicu zbog činjenice da je isti na netu postao poznat i kao The Red Shirt Guy. Da ne mislite da se radi o zafrkanciji, implementaciju internetskog junaka u igru potvrdio je i Alex Afrasiabi, glavni dizajner u Blizzardu.

Respect!

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije