http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NE MOGU SE JAVITI, KRATOS MI NAPADA KIKLOPA!

Sony potvrdio mobilni telefon PSP!

Znajući da mobilni gaming u zadnje vrijeme uzima lagani zamah, Sony je zagrizao metak i ubacio se u utrku

Na današnjoj press konferenciji, glavonje iz japanskog diva objavile su nevjerojatnu vijest kojoj se nitko nije nadao: službenu potvrdu o razvoju telefona PSP.

 


Za one kojima možda nije do kraja jasno o čemu govorimo, radi se o fuziji mobilnog smartphone uređaja i klasične portable konzole Playstation. To znači je da ćete, recimo, dok se vozite autocestom brzinom većom od 160 km/h, osim čavrljanja telefonom, moći odigrati i pokoji level iz novog God of Wara.


Cijene i neke općenite specifikacije zasad nisu objavljene. Međutim, ono što je zanimljivo je da će to biti punopravna mobilna gaming i telefonska platforma, a ne adaptacija mobilnog uređaja u nešto što on u konačnici nije.

 


Jasno, svatko tko je malo bolje informiran jako dobro zna da je Nokia svojevremeno pokušala napraviti sličnu stvar s N gageom (i pala ravno na nos). Ipak, znajući Sony i njegovu filozofiju izrade mobilnih gaming platformi i mobilnih uređaja, telefon PSP mogao bi postići određeni uspjeh kod svoje ciljane publike (likova koji ne mogu prestati igrati igre ni kada izađu s psom u šetnju).

 

Da je bar bilo kao u reklami

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije