http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KANADSKI STUDIO

Na sljedećem Resident Evilu rade zapadnjaci

Prema glasinama, u razvoju je novi Resident Evil i na njemu ne radi Capcom

Capcom je prije nekoliko mjeseci započeo praksu prepuštanja svojih najslavnijih franšiza zapadnim razvojnim studijima. Prvo je Devil May Cry prepušten britanskom studiju Ninja Theory što je izazvalo brojne kontroverze, ne toliko zbog činjenice da na igri radi zapadni studio, već zato što je drastično promijenjen izgled protagonista Dantea. Dead Rising prepušten je kanadskom Blue Castle Gamesu, a Bionic Commando švedskom GRIN studiju.

 

Unatoč oštrim kritikama fanova, čini se da Capcom planira nastaviti tu praksu te su navodno razvoj sljedećeg Resident Evila prepustili studiju Slant Six iz Vancouvera. Slant Six poznat je po razvoju SOCOM igara za PSP što nas čini pomalo skeptičnima, no treba imati na umu da se i dalje radi tek o glasinama koje iz Capcoma odbijaju komentirati. Navodni radni naziv igre u razvoju je Resident Evil: Racoon City.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije