http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SJENE PROKLETIH

Novi trailer za Shadows of the Damned

Shadows of the Damned, nadolazeća igra autora Resident Evila i Sillent Hilla dobila je novi trailer

O Shadows of the Damned pisali smo ranije ove godine u osvrtu na Tokyo Game Show, a radi se o još jednoj tipičnoj konzolaškoj 'survival' koljačini koja se ni po čemu ne ističe previše, no na njoj rade Goichi Suda (zaslužan za No More Heroes) i Shinji Mikami (Resident Evil), a za glazbu je odgovoran čovjek koji je radio i za franšizu Silent Hill. Svi oni ujedinili su se u studio pod imenom Grasshopper Manufacture.

 

U igri preuzimate ulogu Garcie Hotspura koji odlazi ravno u pakao osvetiti svoju izgubljenu ljubav, i to u stilu pravog rokera, kao što to nalaže i trailer koji je upravo objavljen:

 

 Shadows of the Damned izlazi tijekom 2011. i to za PS3 i Xbox 360.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije