http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PROROK JE REKAO SVOJE!

Gran Turismo 5 samo što nije. Opet!

Gran Turismo 5
Datum objave:
03.11.2010 10:41
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Da, da... Znamo vas sve. Čekate izlazak novog Gran Turisma s neviđenim žarom u očima

E pa, vjerovali ili ne, igra bi stvarno uskoro mogla biti gotova. Posljednji tračak nade unio nam je gospodin Kazunori najnovijom izjavom. Naime, prorok novih vremena izjavio je da su Gran Turismovi BluRay diskovi trenutno u tisku. Što znači da ćemo, ako sve nekim slučajem bude brzo završeno, igrati igru početkom iduće godine. Možda.

 


Uglavnom, bit ćemo iskreni – nama uopće nije jasno kako fanovi toleriraju ovu sapunicu. Naše uredništvo možda i nije sačinjeno od najvećih fanova Gran Turisma, ali jasno nam je da developeri već o-ho-ho vremena vuku zajednicu za nos. Što se događa sa svima ostalima?

 

I još jednom...

 

Sasvim je očito da je igra vrlo vjerojatno već gotova. Ipak, očito je da perfekcionisti u Polyphonyju nemaju mira, pa svako malo tweakaju gelere u ležajevima novog moskvića koji su, eto, ubacili u igru prije tjedan dana. Sav taj hype je u principu jako dobra stvar, no nije nam do kraja jasno kako zajednica samo radosno zapjeva svaki put kada gospodin Kazunori izađe iz brloga i kaže 'bit će uskoro'. Ipak, znate kako se kaže: 'Tko čeka, igra Gran Turismo 5 u dvije i jedanaestoj.'

 

Još samo malo, evo samo što nije...

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije