http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SPOILER ALERT

Heavy Rain - izbrisane scene

Rain
Heavy Rain je početkom ove godine svojom originalnošću osvojio milijune fanova

Heavy Rain je igra koju je zapravo vrlo teško svrstati u neki žanr, no najlakše je možemo opisati kao interaktivni film jer ona to zapravo i je. Pred vašim se očima odvija priča koju sami u ključnim trenucima usmjeravate sa zaista nevjerojatnim brojem opcija.

 

Nažalost, igra je još uvijek PlayStation 3 ekskluziva i tako će vjerojatno i ostati. Za vlasnike PC-a koji žele iskusiti sličan gameplay preporučujemo Fahrenheit (u americi Indigo Prophecy) ili da postanu vlasnici Sonyjeve konzole.

 

Tako se ovih dana na PlayStation Networku pojavio video koji prikazuje izbrisane scene iz Heavy Raina, a vi ga možete pogledati ovdje:

 

 

Ovaj video pojasnit će vam čak i neke eventualne nejasnoće u priči same igre, no korisniji je kao uvid u razmišljanja autora i nekakav putokaz koji nam sugerira kako se priča mogla još dodatno zakomplicirati. Svi obožavatelji će zasigurno s užitkom pogledati video, a onima koji namjeravaju odigrati igru savjetujemo da ga preskoče, zbog spoilera.

 

 

Sve o temi:
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije