http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

REVELATION

Silent Hill 3 na kino platnima

Započeo je rad na filmu temeljenom na Silent Hillu 3

Nakon prilično mlakog Silent Hilla iz 2006. koji je napisan po priči prve igre ove planetarno popularne horor fransiže, upravo započinje snimanje i drugog Silent Hilla, po priči igre Sillent Hill 3.

 

Film će biti snimljen u 3D tehnici, što odmah u startu budi sumnju s obzirom da u posljednje vrijeme svi loši horori igraju upravo na kartu 3D-a.

 

'Silent Hill Revelation', kako će se zvati film, pratit će život Heather Mason u potrazi za ocem, što stoji i u službenoj najavi radnje:

 

'Godinama su Heather Mason i njen otac bili u bijegu, uvijek korak ispred opasnih sila koje ona nije razumjela. Sada, nadomak 18. rođendana, prestrašena strašnim noćnim morama i nestankom oca, Heather otkriva da nije ono što je mislila da jest. Otkrivenje je vodi dublje u demonski svijet koji joj prijeti vječnim zatočeništvom u Silent Hillu.'

 

Nismo impresionirani jer sličan se scenarij odvija i u prvom filmu. Na scenariju radi Michael J. Bassett koji je napisao scenarije i za Deathwatch i Solomon Kane. Nikad čuli ni za jedno od navedenoga, a i više preferiramo Baywatch nego Deathwatch.

 

Sillent Hill (2006)

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije