http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KONTROVERZA MILENIJA!

Kinect ne prepoznaje crnce!

Dobro, svi znamo da je mačka ispala iz vreće i da se Kinect prodaje k'o alva. Nas zanimaju kontroverze, a najnovija na popisu dolazi iz Gamespota

Tamo se, izgleda, Kinectu dobro ne piše. Dvojica njihovih tamnoputih zaposlenika imala su probleme s najnovijim Microsoftovim kontrolerom. Naime, tijekom automatske kalibracije prepoznavanja lica uređaj nije prepoznao dva od tri tamnoputa zaposlenika.

 

Glazbena lekcija kojom se suzbija sav rasizam!

 


Kretnje unutar igara rade sasvim solidno za sve ljude ovog svijeta. Međutim, čini se da prve serije Kinecta imaju sumnjive rasističke tendencije. Zbog čega se ovo događa, nije nam jasno, ali zabavlja nas kada pročitamo kakve gluposti se dešavaju s uređajima nakon što izađu na tržište.

 


Prema našem mišljenju, Kinect je licemjerni gadget. Napravljen je od crne plastike, a očito gaji prezir prema ljudima tamne kože. Zmija u gnijezdu, rekli bismo. Bez obzira na ovakve dječje bolesti, sigurni smo da će bogovi u Microsoftu popraviti grešku i natjerati Kinect da uopće ne prepoznaje lice ako vlasnik nije plavuša od dva metra. Šalu na stranu, znajući MS i njihovu podršku, sigurni smo da ćemo uskoro moći nesmetano i s radošću iskoristiti sve feature kinecta, bez obzira kako izgledamo.

 

Vrum vrum, kinect

 

 

 

Sve o temi:

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije