http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Fallout: New Vegas

KA_Vegas
Datum objave:
05.11.2010 15:00
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Dvije godine nakon originala, stiže službeni "nastavak" za legendarni Fallout 3

Kako vrijeme brzo leti. Čini nam se kao da je bilo jučer, no Fallout 3 je stigao još 2008 godine. U međuvremenu je stiglo puno DLC-ova, no ni jedan službeni 'nastavak'. Dočekali smo i to, a stvar se zove Fallout: New Vegas. No kako ste mogli i pretpostaviti, New Vegas jako smrdi na DLC, to jest mission disk. Ali da jedno bude jasno - ovo je posve nezavisna igra za koju vam ne treba originalni Fallout 3. Također, New Vegas traje masivnih stotinjak sati igre te ne potpada pod prokletstvo kratkih igara kakve vrlo često igramo u zadnje vrijeme. Stvarno, baš nas zanima koliko će trajati novi Call of Duty, ali o tome sljedećeg tjedna.

 

Vratimo se Vegasu. Iako igra ima određene novosti koje smo vam pobrojali u video recenziji, djeluje jako poznato. Malo prejako poznato, i to posebice ako imamo na umu da je Fallout promijenio mjesto radnje. Da, bez obzira na to što se ovdje radi o popularnom kockarskom raju, igra je i dalje sivo-smeđa. Da, da, znamo, stvari obično izgledaju ovako nakon nuklearne apokalipse, no svejedno smo očekivali neke pomake u grafičkom engienu. Očekivali smo i dodatne optimizacije. Nažalost, igra i dalje pati od sporadičnog trzanja. Oh yeah, ako imate istu 'kantu' kao i prije dvije godine, pripremite se na malo neugodnosti.

 

Tu su i određeni problemi s umjetnom inteligencijom, ali i o ovom aspektu više u video prilogu. Jasno, vas zanima isplati li vam se ovo igrati ili ne. Situacija je ovdje vrlo jasna - ako ste Fallout 3 zaljubljenik, ovo već sigurno imate na svom tvrdom disku. Međutim, ako ste novi u cijeloj toj priči, toplo vam preporučujemo da prvo odigrate original. New Vegas je ipak nešto teži. Posebno ako aktivirate njegov Hardcore mod koji će iz vas iscrpiti sve atome gamerske snage. Toliko za sada o tome, uživajte u prilogu i iščekujte sve bližu recenziju i Call Of Duty: Black Ops nagradnjaču!!!

 

Video recenzija Fallout: New Vegasa

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije