http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NEĆU, NEĆU DIJAMANTE!

Opljačkali dućan i odnijeli Black Opse

Ako mislite da lopovi ovih dana kradu samo novce, aute, namještaj, cipele, pse, mačke, voluharice, kartice, televizore, organe, ideje i zlatninu, prevarili ste se

Gaming se uvlači u apsolutno sve zamislive sfere života. Tako ovih dana i lopovi znaju prepoznati dobru priliku kada je spaze. Konkretno, ovog vikenda dva lika s čarapama na glavi i poluautomaticima u ruci uletjela su u GameStop u Harford Countyju te otrčala van s preko sto kopija Call of Duty: Black Opsa.

 

WATCH YOUR SIX!


Vještina i brzina uleta bila je prevelika za osoblje dućana koje je, zajedno sa svim kupcima, stjerano u skladište te tamo zatvoreno. Prema našoj skromnoj procjeni, radi se o lopovima koji su svoje vještine istesali u FPS-ovima, s obzirom da je policija banula u dućan 20 minuta kasnije. 

 


Jedino pitanje koje preostaje je: što će oni uopće napraviti s toliko kopija Black Opsa? Stvaraju li neuništivu vojsku FPS-om treniranih pljačkaša gaming dućana? Sjedeći ispod stola strepimo dok tipkamo ove retke i čekamo odgovor FBI-ja, CIA-e, MUP-a, USKOK-a, Udbe, KGB-a, KFC-a, LSD-a i Ibrine babe.

 

Policija se sprema na uzvrat - zovu najboljeg inspektora!

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije