http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

A DUGO IM JE TREBALO...

Kinect uspješno hakiran!

Hakeri nikad ne spavaju. Uvlače se kroz rupe, glođu kablove i hakiraju Microsoftove proizvode!

Naime, ni četiri dana nakon izlaska uređaja, obznanjen je pobjednik Adafruitovog natječaja. Da, vjerovali ili ne, netko je odlučio nagraditi hakera koji uspije provaliti zaštitu uređaja sasvim finom svoticom od 2.000 dolara.

 


Pobjednik je očito vrlo zadovoljan unatoč činjenici da Microsoft zabranjuje modifikaciju svojih proizvoda. Kao što filmić i demonstrira, uređaj je uspješno provaljen i može se preko USB-a priključiti na bilo koju platformu: bio to PC, Mac ili robot.

 


Ako nas pitate, samo provaljivanje kontrolera zanimljivo je, iako gejmeri od toga neće baš izvući preveliku korist. Bez obzira na to, sigurni smo da će netko iskoristiti Kinect u nekom zanimljivom indie naslovu. Ili kao videoradar u onom dućanu gdje je ekipa ukrala 100 komada Call of Dutyja.

 

Vidi, mama! Radi i u Vindosima!

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije