http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

RAT KONTROLERA

Kinect uspješniji od Movea

Iako je Move za PlayStation 3 lansiran gotovo mjesec dana prije Microsoftovog Kinecta za Xbox 360, Kinect se prodaje mnogo brže

Move, kontroler za konzolu PlayStation 3, u prodaji je od sredine prošloga mjeseca i dosad je prodan u 2,5 milijuna primjeraka. Konkurentski Kinect je svjetlo dana ugledao prije nekoliko dana, dok u Europu stiže tek sutra. Iako je Move mahom pokupio pozitivne kritike, buka oko njega prilično je brzo splasnula, a sada je show preuzeo Kinect koji nezaustavljivo grabi naprijed i prodaje se mnogo uspješnije no Move.

 

Osim toga, zapadnjačka kritika je stala pomalo u stranu Kinecta te naglašava da on zaista inovira gaming, dok je Move jednostavno malo modificirani kontroler za Wii, što i nije tako daleko od istine.

 

Podatke o uspješnosti prodaje ova dva kontrolera dali su u GameStopu, najvećem američkom lancu trgovina videoigrama. Oni tvrde da će Kinect vrlo skoro prestići Move u broju prodanih primjeraka s obzirom na to da su gotovo sve zalihe Kinecta već rasprodane. Ohrabren prodajom, ljestvicu očekivanja digao je i Microsoft koji sada predviđa prodaju od tri do pet milijuna primjeraka, i to već do kraja ove godine.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije