http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Lighting Bolt Action

MGS: Rising tek u 2012?

Iako se očekuje u 2011, glasine najavljuju izlazak novog Metal Gear Solida tek u 2012. godini

Razotkriven 2009. godine, Metal Gear Solid: Rising trebao je svjetlo dana ugledati već sljedeće, 2011. godine. No, sve ima svoju cijenu, pa tako i prelazak ove PlayStation ekskluzive i na ostale platforme zbog čega su u Kojima Productions morali razviti posve novi engine. Najnovije glasine potvrđuju da bi se Rising ipak trebao pojaviti tek 2012. godine.

 

Metal Gear Solid: Rising radnjom je smješten između MGS2 i MGS4, a njegov glavni protagonist bit će Raiden. Autori najavljuju brojne promjene, pa tako i više akcijski pristup koji će biti prilično različit od dosadašnje stealth orijentacije serijala. Već i traileri koji prikazuju borbu povukli su neke kontroverze jer će u igri biti moguće protivnike sasjeći u najmanje komadiće.

 

Zanimljivo, kreator serijala Hideo Kojima sudjeluje u produkciji, no tek kao izvršni producent te nema utjecaja na dizajn ili scenarij igre.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije