http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAKON GODINU DANA

Mass Effect 2 stiže na PS3

S točno godinu dana zaostatka za ostalim platformama, Mass Effect 2 dolazi i na PS3

Mass Effect 2 je na PC i Xbox 360 stigao u siječnju ove godine, pokupio uglavnom pozitivne kritike i ono najvažnije – ostavio je mnogo bolji dojam no njegov prethodnik. Sve to, ali i razumljiva želja za profitom nagnali su Bioware da igru prilagodi konzoli PlayStation 3, a prema najavama iz BioWarea, vlasnike PS3-a očekuje gotovo savršeno ispoliran proizvod s nekim ekskluzivnim sadržajima.

 

 

S obzirom na to da prvi Mass Effect nije nikada prerađen za PlayStation, u BioWareu su napravili interaktivni strip koji će igračima ispričati scenarij prvog dijela kako pri igranju nastavka ne bi imali problema sa shvaćanjem nekih dijelova.

 

 

'Iako još ne možemo reći mnogo detalja o stripu, možemo vam reći da želimo napraviti impresivno vizualno iskustvo koje ne samo da će ispričati priču Mass Effecta 1, nego će biti i interaktivno te će igraču putem stripa pomoći donijeti neke važne odluke koje će imati utjecaj na priču u Mass Effectu 2', potvrdio je Jesse Houston iz BioWarea.  

 

Pri izlasku, u igru će odmah biti implementirani i DLC-ovi Lair of the Shadow Broker, Project Overlord, Kasumi: Stolen Memory i Blood Dragon Armor, a BioWare najavljuje izradu i sasvim novih sadržaja koji će se posebno naplaćivati.

 

 

Mass Effect 2 na PlayStation 3 stiže u siječnju 2011. godine.

 

 

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije