http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

VIDI, SVE BESPLATNO!

PlayStation Portable propada zbog piratstva

Ako ste jedan od gejmera koji kupuju originalne PSP igre, u posljednje vrijeme mogli ste zapaziti da ih baš i – nema

Razlog nedostatku PSP igara leži u sve slabijoj podršci za Sonyjevu prenosivu platformu. Prema riječima potpredsjednika marketinga američkog Sony Entertainmenta Petera Dillea, glavni razlog zbog kojeg Sony sve manje investira u PSP je pomanjkanje podrške korisnika.

 


Općeniti fijasko vezan uz PSP desio se neposredno nakon što je prvi put hakiran. Naime, da biste igrali igre na neprovaljenom uređaju, potrebno je u njemu imati originalni UMD. Korištenje UMD-a troši bateriju, dugo se učitava i u načelu nudi lošije iskustvo nego igranje igara pokrenutih s memorijske kartice (pomoću koje se pokreću ilegalne kopije). Zbog ovoga su, ironično, korisnici ilegalnog softvera na PSP-u imali kvalitetnije iskustvo nego oni koji su pošteno kupovali igre.

 


Uglavnom, ona čuvena poruka na kraju info datoteka backup kopija igara gdje hakeri nagovaraju korisnika da 'kupi igru ako mu se sviđa te da time podrži softversku industriju', zaista se obistinjava. PlayStation Portable je u problemima zahvaljujući piratstvu te, sukladno tome, u zadnje vrijeme nema nijedan blockbuster (uz iznimku God of Wara i Valkyria Chronicles 2). Kako će se Sony nositi s piratstvom na svojoj sljedećoj mobilnoj platformi, saznat ćemo čim je službeno najave.

 

Ne biste ukrali auto...

 

 

Sve o temi:
psp

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije