http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ODLIČNA VIJEST ZA FANOVE

S.T.A.L.K.E.R. cilja na TV ekrane

stalke
Ne, S.T.A.L.K.E.R. ne prelazi na konzole, već na televizijske ekrane u obliku serije

GSC Game World, developerski team koji stoji iza kultnog FPS/RPG mješanca pod imenom S.T.A.L.K.E.R., pokušava prebaciti franšizu na televiziju, i to u obliku serije. Iako se takve adaptacije najčešće događaju na inicijativu filmskih ili TV studija, u ovom su slučaju sami developeri odlučili preuzeti stvar u svoje ruke te su potpuno sami financirali snimanje pilot-epizode.

 

Za one koji možda nisu upućeni, pilot-epizode se snimanju da bi publika na temelju njih donijela neki sud te, ako je on pozitivan i gledanost dobra, serija se nastavlja snimati. U suprotnome se projekt gasi.

 

GSC Game World je stoga trenutno u pregovorima s nekim ruskim i ukrajinskim TV mrežama o otkupljivanju i snimanju serijala koji bi se onda prikazivao na području bivšeg Sovjetskog Saveza. Uspiju li u tome, iz GSC-a otkrivaju i ambiciju da se serija emitira i u zapadnoj Europi te Sjevernoj Americi.

 

Kako izgleda pilot-epizoda, provjerite u foršpanu:

 

 

 

Zanimljivo, igra S.T.A.L.K.E.R. inspirirana je istoimenim filmom iz 1979. godine koji je pak sniman po knjizi Arkadija i Borisa Strugatskog iz 1971.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije