http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

TRLA BABA LAN DA JOJ PROĐE DAN

Čekao trinaest sati na novi Black Ops

Datum objave:
15.11.2010 09:45
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Evo, vidite da čovjek ne mora provaliti u dućan s igrama kako bi prvi igrao Black Ops

Dovoljno je, kao što se vidi iz priložene fotografije, stati pred dućan, upiknuti infuziju, popiti pokoji Red Bull i moliti Boga da je 13 sati stajanja u redu vrijedno statusa 'biti prvi koji je kupio Call of Duty'. Imran Chowdury iz Velike Britanije radosno je sjeo pred dućan i usput čak uspio doživjeti par 'dodatnih sadržaja'.

 


Ne, ne mislimo na uličnu tučnjavu i naguravanje s babama u autobusu. Govorimo o pravom pravcatom vojnom kamionu iz kojeg su iskočili mišićavi bikovi i počeli ekipi bacati Xbox Live vaučere, Black Ops majice i goody bagove.

 


Ovo prosječnom čovjeku vjerojatno ne bi ublažilo okus u ustima zbog protraćenog vremena prije kupnje first person shootera, no ako nas pitate, oslonit ćemo se na onu da svatko ima pravo na svoj hobi. Pa makar on bio kreveljenje pred kamerom nakon pola dana stajanja pred vratima dućana.

 

Jedini čovjek koji je vjerojatno kupio Black Ops prije izuma PC-ja

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije