http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

FRANŠIZA SELI U SVEMIR

CoD: Black Ops: u jednom danu prodano 7 milijuna primjeraka

Kao što se i očekivalo, Black Ops srušio je sve prodajne rekorde

Prema statističkim podacima vgchartz.com, Call of Duty: Black Ops već u prvom danu prodan je u sedam milijuna primjeraka što je najbolji 'launch' neke igre u povijesti te za 10 posto veći od onoga Modern Warfarea 2. Samo u SAD-u je prodano 3,6 milijuna primjeraka, 1,4 milijuna u Velikoj Britaniji, milijun u ostalim zemljama Europe te 350.000 u Kanadi.

 

Najviše primjeraka prodano je za Xbox 360, čak 59 posto, za PS3 36 posto, a ostatak je otpao na PC, Wii i DS.

 

Ako pribrojimo tim brojkama i onu od četiri i pol milijuna primjeraka prodanih u pretprodaji, što je također još jedan svjetski rekord, dolazimo do nevjerojatne brojke od 11,5 milijuna prodanih primjeraka.

 


Umeđuvremenu, već su počela kružiti nagađanja o sljedećem naslovu Call of Duty. Prema izvoru iz gejming industrije, navodi Gamasutra.com, sljedeći Call of Duty bit će smješten u svemirska prostranstva. Na igri će raditi studio Sledgehammer Games koji je to i službeno potvrdio na svojim stranicama.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije