http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

INOVACIJA NA DJELU

Impresivan foršpan za L.A. Noire

Sljedeći veliki projekt Rockstara pod imenom 'L.A. Noire' dobio je svoj prvi foršpan

L.A. Noire je detektivska igra na kojoj radi Team Bondi, a izdaje Rockstar, koji taj projekt smatra svojom sljedećom 'velikom igrom'.

 

Smještena je u 1940-e u, prema riječima autora, savršeno rekreirani Los Angeles tog doba. Osim toga, 'noire' u naslovu znači da će koristiti sve audio-vizualne značajke noir filma, od karakteristične glazbe i zvuka do pozicije kamere i osvjetljenja.

 

O priči se ne zna mnogo, no ukratko - igrač će imati ulogu Colea Phelpsa, detektiva koji će morati riješiti čitav niz ubojstava, a iz Rockstara tvrde da će L.A. Noire biti istinski inovativna igra koja će imati mnoge stvari koje nijedna igra dosad nema.

 

Prema izdanom foršpanu, jedna od tih stvari su i facijalne ekspresije. Naime, Team Bondi je razvio najdetaljniju tehnologiju za pokrete mišića na licu, što omogućuje savršenu sinkronizaciju likova koji izgledaju kao da zaista izgovaraju svoje rečenice. Sve to će biti još realističnije uz implementiranu tehnologiju Global Illumination, koja će se pobrinuti za najrealističnije moguće osvjetljenje i sjenčanje.

 

Nekoliko puta odgađana (trebala je izaći još prije dvije godine), prema posljednjim službenim informacijama prije nekoliko dana, igra stiže na Xbox 360 i PS3 početkom iduće godine. Verzija za PC nije najavljena i vjerojatno je neće ni biti.  

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije