http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

CoD: Black Ops multiplayer & nagradnjača

Call of Duty: Black Ops
Datum objave:
12.11.2010 09:40
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Donosimo multiplayer recenziju PC inačice Black Opsa i krećemo s nagradnjačom u kojoj možete osvojiti Playstation 3

Kao što smo obećali, danas vam donosimo multiplayer recenziju PC inačice Call of Duty: Black Opsa. Što je prvo što trebate znati? Kao prvo, multiplayer je jako dobar; ne, to još uvijek nije Bad Company 2, ali je velika evolucija u odnosu na Modern Warfare 2. U igri je pregršt MP modova, poput Team Death Matcha, Capture The Flaga, Freee For Alla, Dominationa, HQ-a, Demolitiona, Search & Destroya i Sabotagea. Svi će ti modovi biti detaljno razjašnjeni u videorecenziji. Baš kao i tzv. Wager mečevi koji su najsvjetliji trenutak igre.

 

Moramo spomenuti da PC inačica Black Opsa ima groznih problema s izvođenjem, trzanjem, štekanjem i tzv. lagom. To pogađa singleplayer, ali i multiplayer komponentu igre, zbog čega je MP ponekad neigriv. Likovi će doslovce preskakati nekoliko metara terena! Čini se da je uzrok takvom ponašanju kombinacija neoptimiziranog mrežnog koda i grafičkih rutina. Neki sretnici nemaju problema s tim, ali je zato internet već prepun prigovora onih kojima se to dogodilo. Koliko smo uspjeli uočiti, jedna od opcija koja znatno ubrzava izvođenje je gašenje sinkronizacije svakog framea. Potražite tu opciju u grafičkom meniju igre i nadajte se najboljem. Ili kao svi ostali - čekajte patch za koji se toplo nadamo da će to riješiti. U suprotnom, pred nama je jedan od najvećih fijaska u povijesti videoigara.

 

Da ne bi sve ostalo na recenziji, pripremili smo vam bogatu Call of Duty nagradnjaču! Ona se zove Igraj i osvoji!, a u njoj ćete, između ostalog, moći osvojiti Playstation 3! Evo i detalja:

 

TRAJANJE NAGRADNJAČE: od 12. studenog 2010. do 26. studenog 2010.

 

NAGRADE:

2 x Playstation 3 (160GB) konzola

2 x PS3 igra Call of Duty: Black Ops

 

SUDJELOVANJE U NAGRADNOJ IGRI:

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi korisnici T-Mobilea koji u periodu 12.11.2010. - 26.11.2010. kupe igricu za mobitele Call of Duty: Black Ops preko t-zones mobilnog portala ili slanjem SMS poruke s ključnom riječi IGRAJ na broj 2222.

Dva sretna dobitnika osvojit će konzolu Playstation 3 (160GB) + PS3 igru Call of Duty: Black Ops. Imena dobitnika bit će objavljena 29.11. na internetskim stranicama tzones.t-mobile.hr i gamereport.tportal.hr. Sretno!

 

Video recenzija MP komponente CoD: Black Opsa

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije