http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PO DRUGI PUT

Driver: San Francisco još jednom odgođen

Prvotno najavljivan za kraj ove godine, nadolazeći Driver odgođen je već po drugi puta

Driver: San Francisco, naslov koji bi Driver franšizi nakon katastrofalnih posljednjih nastavaka trebao povratiti staru slavu ponovno je odgođen, potvrđeno je iz Ubisofta.

 

'Uzimamo još vremena kako bismo stvorili izvanrednu igru i s obzirom na konkurenciju, vrlo je važno da napravimo neke dorade kako bi Driver postao dobra trkaća igra i tako nam pomogla da Ubisoft postane veliko ime i u tom žanru', izjasnio se Yves Guillemot iz Ubisofta.

 

Driver: San Francisco svjetlo dana trebao je ugledati već početkom 2011. godine, no sada je odgođen za sljedeću fiskalnu godinu koja traje od travnja 2011. do ožujka 2012. godine. Igra je izvorno najavljivana za studeni ove godine, da bi prije nekoliko mjeseci bila odgođena za početak 2011.

 

Driver: San Francisco u izradi je za PC, PS3, Xbox 360 i Wii.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije