http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BLIZZARD ZAPOŠLJAVA

Diablo III na konzolama?

Treći izdanak Blizzardove najslavnije franšize mogao bi se pojaviti i na konzolama

Na Diablu III se godinama radi i vjerojatno će proći još koja prije nego ćemo imati priliku zaigrati ga na svojim platformama Windows i Mac te konzolama. Blizzard je dio svojih planova otkrio preko oglasa u kojima traži stručnjake (glavnog dizajnera i glavnog programera) za konverziju igre na konzole.

 

'Blizzard Entertainment traži iskusnog inženjera da vodi razvoj verzije za konzole. Idealni kandidat treba imati odlike vođe i impresivno tehničko iskustvo s konzolama', stoji u jednom od oglasa kojima Blizzard traži mlade snage.

 

Iako je Blizzard poznat po ekskluzivama za PC, prvi Diablo je 1998. godine izdan i za PlayStation.

 

Da bi uklonio nedoumice, Blizzard je u službenom izvješću, između ostalog, naveo ovo:

'Ovo nije najava verzije za konzolu. Potpuno smo posvećeni verziji za Windows i Mac i nećemo dopustiti da mogućnost konzolaške verzije odgodi ili na bilo koji način omete izdanje igre.'

 

Prema tome, Diablo III će se najvjerojatnije pojaviti i na konzolama, a jedino pitanje je hoće li to biti  istovremeno ili s manjim zakašnjenjem, što je vjerojatnije.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije