http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OBJAVLJEN I DATUM IZLASKA

The Witcher 2 - kolekcionarsko izdanje

Uzbudljiv dan za sve The Witcher fanove - objavljen je službeni datum izlaska igre i sadržaj izdanja za kolekcionare

The Witcher 2: Assassins of Kings izlazi 17. svibnja 2011, objavljeno je iz CD Projekta, dok će više detalja, uključujući i to kakvu će igra DRM zaštitu imati, biti objavljeno na konferenciji koju će CD Projekt održati kasnije ovoga tjedna.

 

Na konferenciji je trebao biti objavljen i sadržaj izdanja za kolekcionare, no u tome ih je preduhitrio trgovački lanac GameStop koji je slučajno objavio fotografiju koja je zasigurno obradovala sve obožavatelje.

 

CD Projekt 

 

Kolekcionarsko izdanje, koje će stajati oko 130 američkih dolara, sadržavat će:

 

-          Igru

-          Službeni soundtrack

-          Making-of DVD

-          Mapu Svijeta

-          Knjigu sa skicama i crtežima

-          Skulpturu Geraltove glave

-          Temerian kovanicu

-          Tri naljepnice

-          Set kocaka

-          Karte i knjigu s pravilima

 

Kao što vidite na fotografiji, radi se o zaista ogromnom izdanju koje će si priuštiti svaki The Witcher fan s malo dubljim džepom. Prema najavama, The Witcher 2 bi bez imalo sumnje trebao biti najbolji RPG koji ćemo imati prilike igrati sljedeće godine. Autori najavljuju da će najjača komponenta igre biti njezina priča, a prekinut je i rad na verziji za konzole, što znači da igra neće patiti od pojednostavljenja, što često PC igrače baca u očaj.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije