http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MA VIDI GA, KAKO JE CAKINI!

Procurile prve slike PSP2 dev kita

Koji kufer je dev kit? Je l' to ono kad neko jaše na devi? Je l' to verzija PSP2 koja dolazi s DVD driveom?

E, pa nije. Dev kit je hardver i softver koji se šalje developerima kako bi mogli testirati aplikacije na specifičnim platformama. Sony PSP2 dev kit sadrži konzolu i alate za izradu igara na (bingo) Playstation Portableu 2. Uglavnom, danas su procurile slike uređaja  i, vjerujte nam, sudeći po glasinama - stvari bi mogle biti dosta zanimljive kad ova mrcina konačno i izađe.

 


Prva stvar koja upada u oči (osim niske rezolucije fotografije) dva su analogna sticka. Kao drugo, tu su mikrofon i kamera, kao i trackpad. Sad, što se samog hardvera tiče, PSP2 mogao bi biti pravi mali ubojica. Opremljen je full HD ekranom, novim jakim GPU-om i dva puta većom količinom memorije nego Xbox 360.

 

www.vg247.com

Predivno, zar ne?

 

 

Prema raspjevanim ptičicama iz Electronic Artsa, konzola bi trebala pogoditi police (ne doslovno) krajem 2011, do kada bi se, među ostalim, finalizirao izgled samog uređaja. Naime, ovaj PSP - GO look samo je radna verzija (štoviše, novi dev kit uopće nije slider). Tako da nam, eto, preostaje da nakupujemo 100 kila konzerviranog graha, sjednemo u bunker, napunimo pušku i čekamo apokalipsu koju će, očito, konzola prouzročiti kad izađe. Evo ti na, Nintendo...

 

 

Steva Balmer u trenu kada je čuo da PSP 2 ima više memorije nego Xbox 360

 

 

Sve o temi:

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije