http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PREQUEL?

BioWare najavljuje Mass Effect 3?

masseffect3
Već je poznato da će BioWare sljedećeg mjeseca predstaviti svoj sljedeći 'blockbuster', a već sada krenuli su u marketinšku kampanju

Iz BioWarea je nedavno najavljeno da će na SPIKE Video Game Awards 2010 koji se odvija 11. prosinca biti predstavljena njihova nova igra. Kako bi već sada dobili pozornost gejmerske zajednice i digli prašinu, objavili su zagonetni teaser koji nam djelomično prikazuje budući projekt, no u isto vrijeme i zbunjuje.

 

 

Naravno, većini na pamet odmah pada Mass Effect 3, no zbog nekih stvari viđenih u traileru pojavljuju se i nagađanja da bi se zapravo moglo raditi o prequelu serijala Mass Effect.

 

No krenimo redom. Na videu očigledno nije Shepard. Lik u videu u rukama ima oružje koje neodoljivo podsjeća na The Incisor Rifle iz Mass Effecta i naravno postoje određene sličnosti u naoružanju s onim viđenim u Mass Effectu. No ono što zapravo zbunjuje je tek nekoliko frameova videa koji navodno prikazuje – London. Screenshot možete pogledati ovdje, a nagađa se da se na frameu vidi slavni Big Ben.

 

Uglavnom, željeli su našu pozornost, pa su je i dobili. Jedva čekamo 11. prosinac.

 

Sve o temi:

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije