http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

650 MILIJUNA DOLARA U PET DANA

CoD: Black Ops uspješniji i od 'Avatara' Jamesa Camerona

Kao što se i nagađalo, Black Ops i dalje ruši sve svjetske rekorde igraće industrije što se tiče prodaje

Prošlogodišnji Call of Duty – Modern Warfare 2 u prvih je pet dana prodaje zaradio 550 milijuna američkih dolara i time postavio svjetski rekord. No, Black Ops je taj rekord srušio za nevjerojatnih 100 milijuna dolara zaradivši nevjerojatnih 650 milijuna američkih dolara, objavljeno je danas iz Activisiona.

 

Time je Black Ops postao najveći zabavni launch u povijesti, potukavši i film 'Avatar' Jamesa Camerona koji je u prvom tjednu prikazivanja zaradio 'tek' 77 milijuna dolara. Podsjećamo, Black Ops je već prvoga dana prodan u čak sedam milijuna primjeraka, a kad toj brojci pridodamo i više od četiri milijuna primjeraka prodanih u pretprodaji, postaje jasno o kakvom se događaju za igraću industriju radi.

 

Igrači su u spomenutom razdoblju od pet dana nakon izlaska igre proveli čak šest milijuna sati igrajući multiplayer, a igra je najbolje prodana za Xbox 360 konzolu na koju otpada čak 59 posto svih prodanih primjeraka.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije