http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Deus Ex: Human Revolution – novi trailer

DeusEx
Najavljen za početak iduće godine, novi Deus Ex pomalo poprima svoje finalno obličje

Deus Ex: Human Revolution bez premca je jedna od najiščekivanijih igara sljedeće godine na kojoj radi Eidos Montreal studio. Human Revolution zapravo je prequel Deus Ex serijalu s namjerom da istome vrati njegovu staru slavu koju je serijal izgubio katastrofalnim nastavkom. U skladu s filozofijom prequela, Human revolution će igraču nuditi i tehnologiju koja će biti nešto primitivnija od one korištene u prvom Deus Exu, no to neće nimalo umanjiti njezinu atraktivnost.

 

To pokazuje i najnoviji video koji je mješavina trailera i gameplay isječaka i, bit ćemo iskreni – Human Revolution oduzima dah.

 

 

Kao što možete vidjeti, igru krasi vrlo jednostavna i čista, no spektakularna grafika koja, usuđujemo se reći, nadmašuje sve igre trenutno dostupne na tržištu. U videu su prikazani i gadgeti te korištenje skillova poput nevidljivosti i Icarus Landing Systema koji se aktivira pri skakanju kako bi se zbunilo neprijatelje. Tu je i atraktivna melee borba, ali i mnogo vatrenog oružja koje će se, kako obećaju autori, moći beskrajno modificirati i kombinirati.

 

Naravno, valja napomenuti da Deus Ex nije FPS već čistokrvni RPG iz prvoga lica, pa ne očekujte koljažu á la Black Ops, već pametno promišljanje svakog poteza i svake odluke jer svaka odluka će utjecati na daljnji tijek igre.

 

Deus Ex: Human Revolution stiže početkom 2011. godine, i to na PC, PS3 i Xbox 360.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije