http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OPET

Odgođen Portal 2

portal2
Izlazak nastavka Valveove uspješnice odgođen je za nekoliko mjeseci

Valve je prvotno Portal 2 najavio za blagdane 2010, no onda ga odgodio za 9. veljače. Kako radovi na igri očito ne idu planiranim tijekom, Valve je danas još jednom odgodio igru, i to za 22. travnja sljedeće godine.

 

Radi se o 'najkraćoj odgodi u našoj dugoj i ponosnoj tradiciji odgoda', zaključuju šaljivdžije iz Valvea.

 

Portal 2 će nastaviti priču započetu u Portalu, a ona će biti čak dvostruko duža no u originalu. Tu će biti i coop multiplayer mod čije će trajanje biti jednake dužine, a on će pričati paralelnu onoj u singleplayeru. U multiplayeru će igrači preuzeti ulogu simpatičnih robota pod imenima Orange i Blue.

 

Unatoč odgodi, veseli činjenica da je Valve Portal iz nekakve usputne mini igre odlučio pretvoriti u vrhunski igraći naslov, što on i zaslužuje. U Portalu 2 moći će uživati vlasnici platformi Windows, PS3 i Xbox 360.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije