http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZNAJU ONI ŠTO VALJA

Kanadski vojnici vole Gears of War i mrze talibane

Gears of War 3
Taman kada smo pomislili da braća Kanađani vole Killzone 2, dogodilo se nezamislivo!

U nedavno objavljenom članku vezanom uz nabavu zabavnog softvera za kanadske trupe, pojavilo se nekoliko vrlo zanimljivih naslova. Naime, sudeći prema broju naručenih kopija u paketu od 500 igara koje su im bile namijenjene, kanadski vojnici znaju što treba izabrati. Među naručenim naslovima nalazili su se Guitar Hero 3, Call of Duty i Gears of War.

 

Za opuštanje uz kavu...

 


Ono što je zanimljivo u čitavoj priči je da Gears of War u potpunosti prevladava u popisu naručenih igara (sa sveukupno 82 naručene kopije), dok revolucionarni talibanini Medal of Honor uopće nije naručen. Izbor igara do neke mjere objašnjava svojevrsni antagonizam koji kanadska vojska gaji prema talibanima. To se, među ostalim, da naslutiti iz činjenice da nitko živ ne želi igrati ulogu terorista.

 


Iskreno, u Gamereportu razočarani smo zbog toga što u top naslovima nije bio Barbie Dress Up, Carmageddon, Postal ili Battle Raper, no to je već tema za drugi članak. Uostalom, mi smo svi odreda miroljubivi momci i đevojke, pa nam pucanje u igrama ionako prouzrokuje mučninu.

 

Razmislite o ovome dok vam se učitava mapa...

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije