http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PRVI GAMING KANAL

Pogledajte prvu Playomania curu

Datum objave:
22.11.2010 12:38
Autor: tportal.hr
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Na kanalu 666 MAXtv-a startala je Playomania, prvi hrvatski kanal orijentiran gaming zajednici. Glavni sadržaj kanala čini gledanje i učenje tajni zanata od pravih majstora, najave i recenzije nadolazećih igara za PC, Xbox, Playstation 3 i Wii konzole, ali i samog hardwarea potrebnih za igranje.
Ostali sadržaj čine praćenje gaming scene, organiziranih natjecanja i događaja, online liga/ natjecanja i recenzije igraće opreme.

Gledatelji će uskoro moći uploadati svoj sadržaj na webu na http://www.playomania.com/ i tako pridonositi kvaliteti i zanimljivosti programa.

U pripremi za iduću godinu je i veliki event s najvećim turnirom u Call of Duty 2, Pro Evo Soccer-u i UFC-u. Nedavno je održano snimanje za zaštitno lice kanala, a titulu prve Playomania girl ponijela je Kristina Bralo. Snimanje je bilo u Alfa-film studiju u Adamovcu, Kristina je nosila odjeću poznatog nizozemskog studija za fetish modu Rubber Dutch i čizme iz ghotic butika Aždaja, a sve to snimio je Milan Krkač.

Urednik programa je Tomislav Fiket, poznati režiser i veliki gamer.

 

Sve o temi:

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije