http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SAVRŠENSTVO NA DJELU

Stvarnost ili Gran Turismo 5?!

Još samo dva dana ostala su do izlaska najiščekivanije simulacije vožnje u povijesti igraće industrije

Čini se pomalo nevjerojatno, no Gran Turismo 5, najiščekivanija simulacija vožnje u povijesti, izlazi za samo dva dana. Gran Turismo 5 prvi je puta najavljen još 2005. godine na tradicionalnom E3 sajmu, i to pod imenom Vision Gran Turismo.

 

Otad je igra odgađana nebrojeno puta, no prema posljednjim informacijama i videoisječcima - čekanje će se isplatiti. Polyphony Digital igru je razradio do nevjerojatnih detalja, a pritom mislimo i na grafički aspekt igre. Zbog toga smo vam odlučili pokazati dva najnovija videa koja pokazuju nevjerojatnu fotorealističnost igre i priznajemo - Gran Turismo 5 igra je zbog koje se isplati nabaviti PlayStation 3, što će, uvjereni smo - mnogi i učiniti.

 

Prosudite sami:

 

 

 

Sve o temi:
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije