http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PUT DO ISKUPLJENJA!

Square Enix ne odustaje od Final Fantasyja XIV

Autori Final Fantasyja XIV zaklinju se u svoju babu da će igra nakon zakrpa postati fenomenalna

Hiromichi Takanaka iz Square Enixa nedavno je izjavio da nema šanse da napusti Final Fantasy 14. Nakon katastrofalnog neuspjeha koji je polučila igra, većina analitičara zaključila je da joj slijedi ista sudbina kao i All Points Bulletinu. No na oduševljenje pravih fanova Online Final Fantasyja (da, vas dvojice u zadnjem redu), Square neće odustati od svojeg masivnog multiplayera.

 


Prema mišljenju Squarea, poanta je biti strpljiv i pričekati da izađe prvi set zakrpi koji bi trebao poboljšati igru. Također, vrlo je važno spomenuti da bi verzija za PS3 mogla kompletno promijeniti trenutno stanje Final Fantasyja 14 na tržištu. Ako nas pitate, loša igra je loša igra. Ipak, vjerujemo da se uz malo truda (čitaj: izradu druge igre) mogu sanirati pretrpljeni gubici.

 


Final Fantasy 14 trenutno je dostupan za PC, a uskoro bi trebao procvjetati i na Playstationu 3. Mi smo se toliko uzbudili zbog toga da trenutno sjedimo ispred vrata redakcije i samo čekamo da nam dođe 10 naručenih kopija koje ćemo simultano igrati na Playstationu i PC-ju. Square, mi mislimo na tebe, braco - KEEP THE FAITH! <3

 

Prekrasno, zar ne?

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije