http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NEED FOR SPEED: SHIFT 2

EA objavio rat Gran Turismu 5

Samo dan prije izlaska Gran Turisma 5, čelnici EA najavljuju žestoki okršaj sa sljedećim nastavkom Need for Speed

EA je prije nekoliko dana objavio rad na Need for Speed: Shift 2, duhovnom nasljedniku prošlogodišnjeg Shifta koji je najvjerojatnije bio najbolji nastavak u cijelom serijalu. O Gran Turismu 5 ovih dana rekli smo praktički sve i jasno je da će se raditi o najvjernijoj simulaciji vožnje u povijesti.

 

No, to ne brine čelnike EA koji su prilično samouvjereni što se tiče budućnosti franšize Need for Speed: 'Ako pogledate razlike između trenutno dostupnih igara na tržištu – Hot Pursuita i Gran Turisma – radi se o prilično različitim proizvodima i oni će dijeliti publiku samo do određene točke. No tu će, dakako, biti i onih koji će kupiti samo jedan od naslova', kaže Patrick Sounderland iz EA.

 

'Ipak, usporedimo li Shift i Gran Turismo, vidim Shift kao direktnu konkurenciju Gran Turismu. Ne želimo se natjecati s GT-om u broju automobila u igri i detaljnosti. No, mislim da će Gran Turismo 5 biti sterilan proizvod, gotovo na razini autokolekcionarstva i stoga mislim da mi možemo ponuditi nešto drukčije', samouvjeren je Sounderland pa zaključuje: 'Naša ideja je da ćemo, ako ponudimo najautentičnije vozačko iskustvo i dočaramo kako je to zapravo biti u trkaćem automobilu, u tom segmentu zasigurno nadmašiti Gran Turismo 5.'

 

Radi se o prilično smjelim izjavama kojima EA navještava rat Sonyju i Polyphony Digitalu. Bez ikakvih predrasuda možemo zaključiti da se EA-ovci ipak malo zatrčavaju pred rudo, no ipak provjerite kako izgleda taj wannabe-Gran-Turismo-killer NFS: Shift 2:

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije