http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MILAN, ITALIJA

Glamurozni početak prodaje Gran Turisma 5

gt5
Za sve fanatične obožavatelje Gran Turismo franšize Milan je noćas bio centar svijeta

Da, Gran Turismo 5 je vani i to je praktički jedina relevantna današnja vijest iz industrije videoigara. Obožavatelji diljem svijeta noćas su hodočastili u redovima ispred trgovina da bi se u ponoć domogli igre i onda proveli neprospavanu noć ispred televizora.

 

Posebnu čast jučer su imali građani talijanskog Milana gdje je početak prodaje svojim dolaskom upriličio i sam kreator serijala Kazonuri Yamauchi koji se pred trgovinom pojavio u crvenom Mercedesu SLS AMG poput kakve filmske zvijezde. Dakako, tu je bio i crveni tepih, a Yamauchi je ostatak noći proveo potpisujući primjerke Gran Turisma 5 i slikajući se s obožavateljima. Italiju je navodno odabrao zbog nevjerojatnog broja prodanih primjeraka u pretprodaji.

 

http://blog.eu.playstation.com 

 

Prodaja svakako neće biti problem Polyphony Digitala i vjerujemo da će razvoj igre biti isplaćen već u prvih nekoliko dana, no kritika na opće iznenađenje nije toliko odušavljena.

 

U prvim objavljenim recenzijama kritičari hvale detaljnost, opširnost i dubinu igre, no u isto vrijeme joj zamjeraju sterilnost i neuzbudljivost, ali i poludovršeni multiplayer. Igra je tako pokupila nešto slabije ocjene od konkurentske Xbox 360 ekskluzive Forze 3, no jedino će vrijeme pokazati koliko je Gran Turismo 5 zapravo dobar.

 

Sve o temi:
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije