http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NOVITETI

Nadograđen Unreal Engine 3

Najrašireniji engine u industriji videoigara doživio je najnoviju nadogradnju

Unreal Engine 3 predstavljen je 2006. godine i postao jedan od najraširenijih enginea u povijesti videoigara, a da bi tako i ostalo, u Epic Gamesu i dalje rade na njemu. Ukoliko i niste zagriženi gejmer, zasigurno ste se sreli s nekim od naslova koji su bazirani na Unreal 3 engineu jer on pokreće sve od Mass Effect i Gears of War serijala pa do Mirror's  Edgea, Singularityja, Borderlandsa itd.

 

Tako su upravo objavljeni detalji ovogodišnje nadogradnje, a sve je prikazano i u impresivnom videu koji se fokusira upravo na novine:

- tzv. 'božje zrake'
- dubina polja, predviđeno prvenstveno za cut-scene
- gradiranje boja
- postepeno sjenčanje

- usmjereno osvjetljenje
- SteamWorks podrška za online services

 

 

Što na ovo reći nego da jedva čekamo da isprobamo neku od nadolazećih igara koje će koristiti ovakav engine. Na listi su Gears of War 3, Bioshock: Infinite, Batman: Arkham City...

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije