http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

WARFACE

Crytek najavio basplatni FPS

Crytekova podružnica u Južnoj Koreji radi na besplatnom online FPS-u, potvrđeno je iz Cryteka

Crytek, studio koji stoji iza naslova FarCry i Crysis, još 2008. godine je u Južnoj Koreji otvorio podružnicu kojoj je namjena bila pregovarati s eventualnim kupcima njihove tehnologije CryENGINE 3.

 

Kako se čini, Crytek Seoul, što je službeni naziv studija, očito je u međuvremenu doživio transformaciju te je danas objavljeno da studio radi na pucačini pod imenom Warface. Radi se o potpuno besplatnom FPS-u namijenjenom za coop i online igranje, a prema riječima autora, igra će biti prilagođena južnokorejskom i ostalim azijskim tržištima. Što to točno znači, nismo potpuno sigurni, no nadamo se da će igra zaživjeti i na Zapadu.

 

Igra će biti smještena u blisku budućnost, a igračima će ponuditi next-gen grafiku, umjetnu inteligenciju i fiziku.

 

Datum izlaska igre još nije poznat, a ista će se pojaviti isključivo na PC platformi.

 

Crytek Seoul

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije