http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KAKO MUSTI VIRTUALNE KRAVE

Izlazi 'Farmville za neznalice'

Za sve one kojima nije jasno kako musti virtualne krave, uskoro stiže odgovor, i to u obliku knjige od 200 stranica

Taman kad ste pomislili da postoji knjiga za svaku kretenariju, stiglo je još jedno zlodjelo u obliku najnovije publikacije iz serije 'za neznalice'. S obzirom da velik broj igrača uživa u blagodatima najpopularnijeg Facebook simulatora zemljoradnje, samo je bilo pitanje vremena kada će se netko sjetiti zaraditi na tome. Farmville za neznalice najnovija je 'savjetodavna' knjiga u kojoj virtualni farmeri mogu saznati što i kako treba raditi ne bi li postali Ol' MacDonald digitalnog svijeta.

 

Knjiga bi trebala izaći 15. veljače iduće godine, a napisali su ju Kyle Morland i Angela Morris. Sva čuda mikromenadžmenta, klikanja po kravama i svinjama te uzgajanja kukuruza, repe i bunike bit će otkrivena svima koji se odluče na suludu investiciju kupovanja knjige. Utješna pojedinost vezana uz čitav projekt je da se, prema autorima barem, znanja stečena u ovom naslovu mogu iskoristiti u mnogim drugim ubojicama vremena poput FrontierVillea, We Rulea i Astro Rancha.

 

 

Sup farmaz...

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije