http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

UNLIMITED 2

Objavljen datum izlaska novog Test Drivea

Novi nastavak u serijalu pod imenom 'Unlimited 2' dobio je konačni datum izlaska

Test Drive: Unlimited 2 prvotno je trebao izaći još u rujnu ove godine, no developeri Eden i izdavač Atari su igru odgodili zbog dodatnog usavršavanja te je danas objavljeno da će igra izaći 8. veljače 2011. godine u SAD-u i tri dana kasnije i u Europi.

 

Unlimited 2, koji će biti ukupno deseti nastavak u Test Drive franšizi, zamišljen je kao direktni nasljednik Unlimiteda koji je izašao 2006. godine. Igra će biti sasvim arkadne prirode i smještena u otvoreni svijet poput onoga u fenomenalnom Burnout: Paradiseu, a radnja će se odvijati na prekrasnoj Ibizi.

 

Osim singleplayera, autori obećavaju i uzbudljivi multiplayer i coop mod uz mnoštvo automobila od SUV-ova do legendi poput McLarena i Aston Martina. Cilj u još neotkrivenoj priči će biti sakupiti što više bodova i novca utrkivanjem, a posebno će se nagrađivati spektakularni sudari i različite vratolomije.

 

Igra je najavljena za PC, PS3 i Xbox 360.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije