http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

IZLAZAK ODGOĐEN

Novi detalji o Need for Speed: Shift 2

EA je objavio nove detalje o nadolazećem naslovu Need for Speed

Marcus Nilsson, producent novog Need for Speeda pod imenom Shift 2 Unleashed u jednom je intervjuu otkrio nekoliko sočnih detalja o igri.

 

Tako je najavio da će se utrke održavati i noću i objasnio koncept Autologa. Autolog je in-game aplikacija koja će pratiti rezultate koje igrači postižu te ih slati u zajedničku bazu gdje će se onda u svakom trenutku znati tko ima najbolji rezultat na nekoj stazi, što bi trebalo i ostale motivirati da rade na rušenju rekorda.

 

Nilsson je prilično samouvjereno govorio o izravnoj konkurenciji Forza 3 i Gran Turismo 5 naslovima s kojima bi novi NFS trebao biti potpuno ravnopravan u smislu grafike i fizike.

 

Predstavljena je i mala inovacija u vidu helmet cama. Kao što joj i ime govori, radi se o kameri koja simulira prikaz iz kacige, što na nekim prikazanim screenshotovima izgleda fantastično, a stvar će biti zanimljiva i jer se planira implementirati ponašanje pokreta glave u vožnji pod utjecajem gravitacije.

 

Osim toga, Nilsson je najavio i to da će igra imati glatku izvedbu na konzolama te framerate neće padati ispod 30 sličica po sekundi.

 

Nažalost, igra je s početka 2011. odgođena za drugi kvartal sljedeće godine.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije