http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OBJAVLJEN SADRŽAJ

Limitirano izdanje za Deus Ex: Human Revolution

Square Enix je objavio cijenu i sadržaj limitiranog luksuznog izdanja igre

Deus Ex: Human Revolution zasigurno je jedna od najiščekivanijih igara za sljedeću godinu, a kako se izlazak igre sve više bliži, Square Enix je predstavio i sadržaj limitiranog izdanja igre.

 

Pod nazivom Augmented Edition, u paketu će se osim same igre pronaći i:

- CD sa soundtrackom

- 'making of' DVD

- digitalni roman

- art knjižica od 40 stranica

 

Vrlo jednostavno i nepretenciozno, za razliku od nekih recentnih Limited Editiona poput onoga za Call of Duty: Black Ops koji je sadržavao i malo motorno vozilo ne baš malenih dimenzija.

 

Augmented izdanje zasad je najavljeno samo za SAD, no samo je pitanje vremena kada će isto biti potvrđeno i za ostatak svijeta. Cijena limitiranog izdanja bit će 70 dolara, regularnog izdanja za PC 50, a za konzole 60 dolara.

 

Izlazak ovog RPG-a iz prvoga lica najavljen je za početak 2011, i to za PC, PS3 i Xbox 360.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije