http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Gran Turismo 5

Datum objave:
01.12.2010 14:00
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Je li ovo vožnja iz snova ili samo obična igra? Saznajte u našoj videorecenziji

Pred vama je recenzija jedne od najočekivanijih igara desetljeća. Ništa čudno, s obzirom na to da je Gran Turismo 5 bio u razvoju pet godina i da je u njega uloženo preko 60 milijuna dolara. Zbog toga se ova igra gotovo pretvorila u mit. Očekivanja su narasla do neviđenih razmjera i od igre se očekivalo čudo. Bit ćemo iskreni - ovo ni u kojem slučaju nije čudo. Ovo je i dalje igra sa svim svojim prednostima, ali i manama. Sigurno ste već čuli da je GT 5 malo podbacio u grafičkom engineu.

 

Sigurno ste čuli i da je nastavio s rekreiranjem najrealnije vozačke fizike na konzolama. A sada sve to možete provjeriti do detalja u našoj opširnoj videorecenziji u kojoj smo pokušali biti što objektivniji. Jedno je sigurno: oko ove igre će se lomiti koplja i svaki članak vezan uz nju bit će krcat zlobnim komentarima. Stoga ih slobodno počnite pisati, nećemo se ljutiti! Toliko u ovom tekstu jer vam ne želimo spojlati videorecenziju. Navalite i saznajte što ste to točno čekali preko pola desetljeća!

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije