http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NOLAN PLANIRA

Videoigra Inception

Christopher Nolan, redatelj Inceptiona, ozbiljno razmišlja i o videoigri baziranoj na filmu

Još prije nekoliko mjeseci Christopher Nolan, jedan od najvećih redatelja današnjice, zaslužan za Inception, posljednja dva Batmana i 'Memento', najavio je mogućnost videoigre Inception s namjerom da se realizira projekt koji nije moguće ostvariti u filmskom obliku. Tada je najavljeno da se igra planira realizirati u 'nekoliko sljedećih godina'.

 

Ipak, čini se da stvari već sada poprimaju malo konkretniji oblik.

 

Tako je Nolan za Entertainment Weekly objasnio da je svijet Inceptiona kreirao na način da bude 'svijet u kojemu bi svoje mjesto moglo zauzeti mnogo različititih priča'.

 

'Igre su nešto što sam oduvijek želio pobliže istražiti', naglasio je Nolan i potvrdio da projekt namjerava realizirati u nekoliko nadolazećih godina. Ipak, Entertainment Weekly nagađa da je igra već u razvoju u s 'timom Nolanovih suradnika', što god to značilo.

 

Inception je bio jedan od najvećih filmskih hitova ove godine i zaradio je 753 milijuna dolara diljem svijeta, a Nolan trenutno radi na sljedećem Batmanu pod nazivom 'The Dark Knight Rises'.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije