http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

RAZBIBRIGA IZA REŠETAKA

Zatvorski gaming popularan u Britaniji

Mjere u nekim britanskim zatvorima uključuju jednu od boljih razbibriga – gaming. I to češće nego što bi itko mislio

Dakle, recimo da ste nekim čudom nešto zabrljali (pukli i odlučili pregaziti sve ljude na autobusnoj stanici zato jer vam to nije pošlo za rukom u igri Grand Theft Auto 5) i sada morate odsjediti desetak godina u zatvoru. I, kojom pukom slučajnošću, živite u Velikoj Britaniji? Pa, ako ste gamer i jako se dobro ponašate, možda budete nagrađeni konzolom sljedeće generacije.

 


Britanski plan za rehabilitaciju zatvorenika, pod imenom Earned Privileges Scheme, 'dobrim' zatvorenicima daje priliku igrati igre na konzoli. Otprilike 200.000 funti uloženo je u konzole i igre koje se distribuiraju u kaznionicama, tako da trenutno skoro svaka deseta britanska zatvorska ptičica igra PES ili Viva Pinatu (pretpostavljamo da im baš ne daju da igraju Killzone 2 i Silent Hill).

 


Da ovi naši kojim ludim slučajem odluče realizirati taj plan, kladimo se da bi pola hrvatskih gamera radije punom brzinom prošlo pet puta zaredom kroz crveno i bilo 'dobar đak' u Remetincu, nego da pitaju starce hoće li im kupiti Playstation 3 za Božić.

 

Žestoki momci igraju bez sejvanja!

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije