http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

AVANTURA JE PRI KRAJU

Prvi trailer za igru 'Povratak u budućnost'

Zahuktao se rad na avanturi baziranoj na filmskoj trilogiji 'Povratak u budućnost'

Prava na izradu avanture bazirane na kultnoj trilogiji 'Povratak u budućnost' kupio je Telltale Games, studio poznat po genijalnim epizodnim avanturama poput Sam & Max, Wallace & Gromit i Tales of Monkey Island. Radi se o vrhunskom studiju koji je epizodni izričaj doveo do savršenstva.

 

Kako prva od pet epizoda 'Povratka u budućnost' dolazi već ovoga mjeseca i to pod imenom 'It's about time', Telltale Games je odlučio objaviti prvi trailer iz igre i moramo priznati – odmah nas je osvojio svojim šarmom i grafikom.

 

 

 

Michael J. Fox i Christopher Lloyd su dopustili korištenje svojih lica u samoj igri za likove Marty McFlyja i Doc Browna. Christopher Lloyd će Doc Brownu posuditi i svoj glas, dok je glas McFlyju posudio anonimus pod imenom AJ LoCascio koji je gotovo savršeno skinuo M. J. Foxa.

 

Igra je u izradi za Windows, Mac, PS3 i iPad, s tim da će se epizode na prve dvije platforme pojaviti prije nego na PlayStationu 3 i iPadu.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije