http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Microsoft Kinect

KINECT
Datum objave:
03.12.2010 12:12
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Dokopali smo se Microsoft Kinecta i odmah za vas napravili iscrpnu recenziju! Pogledajte kako će odsad izgledati lice i naličje gaminga
Prije nego se službeno pojavio, Microsoft Kinect bio je predmetom poruge i ismijavanja na mnogim gejmerskim web stranicama i tiskovinama. Čak je i naš Damir Rukavina prema ovom čudu izrazio određenu skepsu. Međutim, mi smo ga se u međuvremenu dokopali i možemo vam reći da je Kinect prije svega - izuzetno zabavan.

Dakako, pati od nekih tehničkih ograničenja i porođajnih problemčića. No kad jednom uz njegovu pomoć doslovno uđete u igru, zaboravit ćete prigovore bilo kakve vrste. Pa da ne duljimo, pogledajte video recenziju jer ćete jedino tako vrlo zorno moći vidjeti što vam ova igračka 21. stoljeća uistinu nudi.

 

Zahvaljujemo tvrtki INFOMARK na ustupanju Kinecta. 

Sve o temi:

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije