http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

UGRAĐEN U TV

Povratak PlayStationa 2

Najuspješnija Sonyjeva konzola na mala vrata se vratila na tržište

PlayStation 2 na tržištu se pojavio prije desetak godina i postao najuspješnija konzola u povijesti, a tu titulu nosi i danas. Konzola je prodana u nevjerojatnih 140 milijuna primjeraka do kraja 2009. godine, a potražnja za njom postoji još i danas.

 

Da Sony još uvijek računa na PlayStation 2, pokazuje i činjenica da je danas objavljen izlazak Sonyjevog Bravia televizora s ugrađenom konzolom PS2.

 

Radi se o modelu Bravia KDL-22PX300 koji je u prodaju pušten i u Europi, a odlikuje ga 22-inčni ekran sposoban za reprodukciju 720p HD slike te četiri HDMI ulaza, dva optička audio izlaza i tri USB porta.

 

Kao što možete vidjeti na fotografijama, PS2 je ugrađen u postolje televizora, gdje osim kao konzola služi i kao CD tj. DVD player.

 

Za sve zainteresirane, ovaj set u Velikoj Britaniji stoji oko 200 funti, tj. oko 1700 kn.

 

Sony

 

 

Sve o temi:
tv

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije