http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Samo za najbogatije!

Proizvedene replike mačeva iz Dragon Agea

Za sve one kojima nije dosta mačem mlatarati po karakondžulama u Dragon Ageu odnedavno postoji i prava stvar

Da, dame i gospodo. Taman kada ste pomislili da je svijetu ponestalo inspiracije te da je jednostavno nemoguće iznjedriti više kretenarija na koje ćete potrošiti novac, dobri stari momci iz Epic Weaponsa tu su da vas razuvjere.

 


Naime, od 1. do 10. prosinca ove godine moći ćete kupiti ekskluzivne replike mačeva korištenih u Dragon Age: Origins. Starlete ove kolekcije su (vrlo) realistične replike Darkspawnovskog greatsworda i Grey Wardenskog jednorukog mača. Ova dva presavršena uzorka gejmerskih memorabilija koštaju samo 349 dolara po komadu, s time da će im nakon gore spomenutog razdoblja cijena proporcionalno poskočiti.

 


Ukratko, ako obožavate Dragon Age: Origins, a ne znate kamo ćete s novcima, skočite na Epicswords.com i usrećite bližnje s dva komada željeza koji će vas zauvijek podsjećati na to da ste kupili igru za 300 kuna i dva mača za 3000 kuna. Ili to, naravno, ili pošaljite pismo Djedu Božićnjaku.

 

E, da je koristio ove mačeve umjesto munje, pobijedio bi!

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije